Leiionspitz Adorable Abigail
"Liten"

Vår älskade Liten!

2007-04-22 - 2012-12-13
 
Vår älskade Liten finns inte mer hos oss och vår saknad är enorm. Efter 5 dagars letande från tidig morgon till in på natten har vi letat och följt hennes spår efter att hon försvann på söndag fm. från Maritas mor och hennes man som hade hand om Liten när vi var i Tyskland. Idag tog letandet ett tragiskt slut då Göran tillsammans med brandkåren som hjälpte oss över isen fann Liten drunknad då hon gått genom isen. Liten har nu fått följa med oss hem en sista resa och tårarna tycks aldrig ta slut.

Som någon skrev, en hund är bara en hund men en hund är faktiskt en familjemedlem, högt älskad och en del av vårt liv. Liten skulle ha blivit mamma i början av januari och vi hade sett fram emot att få njuta av dem tillsammans med Liten men så blev det tyvärr inte.

Tack alla som har ställt upp att leta, kikat efter spår. Tack även till Mora flygplats som ringde och meddelat att de flugit över området för ev. finna något, till Radio Siljan som har skickat ut efterlysningar dagligen, till Pia Persson på Dalarnas tidning som också har skrivit om Liten och vårt letande. Tack till Mora brandkår som idag ställde upp och följde Göran ut på isen som nyss har lagt sig på vissa ställen och kunde vara svag, så att vi till slut kunde finna henne, även om det inte var på det sätt vi hade hoppats på.

 Tack till Anette som har fixat ut informationen på Facebook och andra medier, samt andra ställen så vi har fått hjälp i vårt sökande.

Men den största hjälten i denna historia är Thomas Persson, underbar valpköpare och ägare till Diizel, som hela tiden har funnits vid vår sida från tidig morgon till sen kväll och letat och letat med oss, han är vad man kallar en vardagshjälte. Tack Thomas!

Du kommer alltid att finnas i vårt hjärta, vår älskade Liten, vi saknar dig så enormt.

Till alla er som väntat på en Liten-valp, jag hör av mig inom några dagar, nu behöver vi få lite tid med våra egna tankar och sorg.
Samma sak med er som väntar på almanackan, den kommer.

Matte & Husse