Eurasierträff i Falun
2008-04-12

Igår så hade vi första Dalaträffen för eurasier och trots lite hårt väder så kom hela 16 eurasier + 1 schäfer med familjer och vi hade en trevlig dag med tipspromenad, fika, umgänge och lek för hundarna. De som hade åkt längst hade åkte ända från Degerfors och Norrtälje för träffen. Vi träffades kl. 11.00 vid Roxnäsudde  i Falun för att ta en promenad och svara på lite frågor som Cecilia & Hugo hade fixat.

Det var lite blåsigt men vi slapp i alla fall regn och det är vi glada för. När vi kom ut på udden så blev det ju också mer lä och där vi intog vårat fika så blåste det nästan inte alls. Där fanns också en stor gräsplan där hundarna kunde springa fritt och leka med varann, man ser att eurasier uppskattar att leka med andra av samma sort. Vi själva tog med fyra av våra hundar till träffen, det var Aska, Cera , Nicke & Liten som fick följa med denna gång.

De flesta som deltog var dock hundar från våran egen uppfödning men det kom i alla fall några andra också och nästa gång det blir träff så hoppas vi att fler eurasier med ägare också kommer och trivs med oss för alla är välkomna oavsett var er hund kommer ifrån. Det är så himla skoj att få träffa "sina valpar" igen och få se hur de har utvecklats både mentalt och kroppsligen men också att få träffa andra icke Leiionspitzare!

Den yngsta och äldsta hunddeltagarna på träffen var Darwin snart 4 månader och "två tanter" på närmare 12 år. Jag tror alla var nöjda och tyckte att det var kul att träffas och ville ha en fortsättning på detta, så vi ska väl försöka ha en till träff framöver och vi får väl försöka flytta runt den i Dalarna, hitta små smultronställen att ha våra träffar på. Har du något förlag på plats för nästa träff så skicka mig gärna ett mail.

Tack alla för att ni kom och jag hoppas att ni dyker upp nästa gång också, ett extra tack till Cecila och Hugo som hjälpte till att arrangera denna träff, den första i Dalarna men inte den sista!!
 

Sid 1 ~ Sid 2 ~ Sid 3  ~ Sid 4
Klicka på bilderna för att göra dom större
Click on the photo and se them bigger

Samling kl. 11.00
Fika efter tipspromenaden
 
 

Sid 1 ~ Sid 2 ~ Sid 3  ~ Sid 4