Blogg/Dagbok

Fredagen 10 november

Fredagen 10 november

Så har vi haft eurasierträff i Stockholm och det kom många hundar och ägare, jätteskoj. Vädret var på vår sida, relativt varmt, dock ingen sol, ingen nederbörd. Men det var inget fotoväder direkt. Hade fel objektiv med mig, skulle ha haft ett som var
mer ljuskänsligt så mycket av bilderna blev med dålig skärpa. 27 eurasier + 2 av annan ras, 44 personer. Några kom som
var nyfiken på rasen och hade planer på att köpa inom snar framtid. Tack till alla som kom, jag uppskattar det till tusen!!

Lina växer och växer och nu är det bara drygt 1 vecka kvar tills det är dags. Ska bli spännande och se vad som finns där inne. Denna gång kommer en valp att stanna kvar här hemma hos oss. Linas sista kull och det största anledningen till att jag gjort denna parning är för att själv ha kvar en tikvalp.

Pratade också med Wendys matte och Wendy visar i alla fall positiva tecken på att vara dräktig. Än är det för tidigt att säga något säkert, men vi hoppas givetvis att så är fallet. I skrivande stund har även den första snön lagt sig och det ska snöa hela natten, så vi får se i morgon vilka glädjeyttringar det blir hos hundarna. Dom brukar bara totalt älska det, den första snön och
vill inte alls gå in.

Lemmy (Leiionspitz Fabulous Udo) har också varit och gjort succé. Växjö Internationella utställning gick av stapeln förra helgen och bland 37 anmälda eurasier blev han bäst i rasen med Cert och CACIB, bra jobbat Emma och Lemmy.

Väggalmanacka 2017, vår egen kennelalmanacka, vi behöver foton. Skicka gärna in foton från året, alla årstider. Bilder av bra skärpa och upplösning, miljöbilder med eurasier, gärna naturfoton. Senast 20 november behöver jag ha era bilder. Man kan också beställa almanacka, 130 kr + porto (A4).

/Marita