Blogg/Dagbok

Söndagen 29 oktober

Söndagen 29 oktober

Nu har vi varit hemma i drygt 3 veckor sen vi kom hem från vår långresa i Europa. Två tikar parade under vår tripp, och vi kan bara konstatera att tyvärr blir det inga valpar på Ika då hon har gått tom. Däremot är Lina rund och go om magen och vi ser nu fram emot hennes valpar omkring 20 november. I början av veckan drog vi iväg till Göteborg, då Wendy, en tik som bor hos fodervärd löpte.

Vi hade den tilltänkta hanen med oss, Urax som bor i Ludvika och det uppstod kärlek direkt. Ingen tvekan där inte och det tog inte många minuter förrän det blev parning. Vi stannade även kvar till tisdagen och samma sak då, parning direkt. Sen bar det hemåt igen men först förbi Ludvika för att lämna tillbaks Urax. Så nu hoppas vi att Wendy kommer att få smått omkring jul.

Förra söndagen hade vi också eurasierträff här hemma hos oss och det kom långt fler än vad jag hade förväntat mig. Jättetrevlig att så många ville vara med, närmare 45 personer och 23 hundar. Eftersom vi blev fler än vad jag hade trott gick vi över till andra sidan sjön och byns badplats, där finns en större grillplats och de som ville kunde släppa sin/sina hundar lösa för lek. Vi hade vädret med oss även om inte solen sken på oss och jag hoppas att alla hade en trevlig söndag. Tack till alla som kom, alltid lika trevligt att träffa både valpköpare och "våra" valpar!

Här finns ett bildspel som Hans-Peter Schütt har tagit från träffen.

Till helgen blir det eurasierträff i Stockholm och vi hoppas att det är många av våra valpköpare som dyker upp, givetvis
hoppas vi på fint väder.

/Marita