Blogg/Dagbok

Tisdagen 4 april

Tisdagen 4 april

Oj, vad tiden går fort, Heidis valpar har nu hunnit bli 3½ veckor gamla. Igår fick de flytta ut i köket, vilket de tog med en klackspark. Många valpar reagerar när de får nytt underlag men de brydde sig inte det minsta att det blev klinkers istället för tidningspapper. En stor värld har öppnat sig, ett helt kök att undersöka och springa omkring i. Kullen är väldigt tidig
i sin utveckling, tar det mesta med ro och reagerar inte just något på nya saker som låter omkring dem.

Dom är ett mycket socialt gäng, kryper snabbt upp i knäet om man sätter sig på golvet och man blir överöst med pussar om man lägger sig ner. Vi har även varit ut korta stunder, mest för att de ska vänja sig.

Uma, inget har hänt där ännu. Idag har hon väl varit lite mindre sugen på mat så vi får hoppas att det blir valpar inom de närmaste dygnen. Hon är i alla fall rund och go om magen och rätt nöjd som det verkar. Uma är ju inte den som har så bråttom i livet, hon är precis som sin mamma Elexa, inget stress här inte.
 

Vi själva fördriver tiden med att såga och klyva ved, passar på innan Heidis valpar blir mer aktiva och Umas valpar anländer. Skönt också att få undan det innan sommaren. Pelargonerna växer och frodas, paprikan har jag planterat om, tomatfröna har också grott och det är snart dags för omplantering även för dem.

Planerar även lite inför nya parningar senare i sommar och vi kommer att åka på en riktig långtur för en parning, det ska bli så spännande.

/Marita